Η Bionet Απολυμαντική

Ιδρύθηκε με σκοπό να προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις σε θέματα διαχείρισης παρασίτων υγειονομικής σημασίας (ποντίκια, μύγες, κουνούπια, ψύλλοι, κατσαρίδες κ.λ.π.) που ταλαιπωρούν και υποβαθμίζουν την ποιότητα ζωής και υγείας μας.

bionet1

bionet2Βασισμένοι στις διεθνείς επιστημονικές πρακτικές, προσφέρουμε  ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών ελέγχου παρασίτων  με γνώμονα την αποτελεσματική  και έγκαιρη αντιμετώπιση των «ενοχλητικών εισβολέων» παράλληλα με την διασφάλιση της προστασίας του περιβάλλοντος, του χρήστη, του εργαζόμενου, του πελάτη.

Η πολυετής πείρα μας σε υγειονομικά θέματα κάθε μορφής, σε συνδυασμό με τη φιλοσοφία της ορθολογικής χρήσης βιοκτόνων και των νέων καινοτόμων μεθόδων καταστολής, εγγυώνται την αποτελεσματικότητα και τη συνέπεια των υπηρεσιών μας και μας κάνει ανταγωνιστικούς σε ποιότητα και τιμή.

Απευθυνόμαστε σε Δημόσιους χώρους, ξενοδοχεία,καταστήματα μαζικής εστίασης, αποθήκες τροφίμων, βιομηχανίες , κτηνοτροφικές εγκαταστάσεις , οικίες κ.α.

Γιατί να επιλέξετε την Bionet Απολυμαντική;

bionet3

  • Οι εργασίες μας πραγματοποιούνται από γεωπόνους επιστήμονες με πολυετή πείρα στον τομέα του ελέγχου παρασίτων, έχοντας διαχειριστεί έργα μεγάλου βεληνεκούς
  • Γνωρίζουμε τα είδη και τον τρόπο με τον οποίο δρουν τα παράσιτα, πράγμα που μας κάνει να επεμβαίνουμε προληπτικά και δευτερευόντως κατασταλτικά, τη σωστή στιγμή και με αποτελεσματικό τρόπο.
  • Παρέχουμε  ολοκληρωμένο φάκελο πληροφοριών που περιλαμβάνει αποτελέσματα, δράσεις και πολύτιμα συμπεράσματα για τις παρεχόμενες υπηρεσίες μας και καλύπτει τις  απαιτήσεις των προτύπων ποιότητας HACCP & ISO  των επιχειρήσεων.
  • Ο εξοπλισμός μας είναι σύγχρονος και πλήρως εναρμονισμένος με την ισχύουσα νομοθεσία.
  • Χρησιμοποιούμε αποκλειστικώς σκευάσματα εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και σύμφωνα με τις οδηγίες της Παγκόσμιας Οργάνωσης Υγείας. Κριτήρια επιλογής των σκευασμάτων είναι η ελάχιστη τοξικότητα σε σχέση με το επιδιωκόμενο αποτέλεσμα, η μέγιστη ασφάλεια για τον χρήστη και το περιβάλλον καθώς και η διακριτικότητα εφαρμογής τους.

Ανταποκρινόμαστε άμεσα, εντός 24 ωρών, σε οποιαδήποτε κλήση του πελάτη.